ThetaHealing® Lugoj

ThetaHealing®-ul este o tehnică de vindecare creată de Vianna Stibal și se încadrează în categoria terapiilor complementare și alternative pentru minte și corp. Poate fi folosită atât în scopul vindecării celor apropiați sau altor persoane dar și ca metodă de auto-ajutor în probleme de ordin fizic, spiritual și emoțional.

Cum are loc vindecarea?

Folosind meditația, practicantul accesează curentul cerebral "theta", își folosește intuiția și se roagă pentru client ca acesta să primească dragoste necondiționată, care să-l ajute în rezolvarea problemelor de sănătate, sau cu alte cuvinte, practicantul cere lui Dumnezeu, Energia ce pune toate lucrurile în mișcare, Sursa, Creatorul, ca vindecarea să aibă loc.

Ce fel de terapie este?

ThetaHealing®-ul este o tehnică spirituală de vindecare și ar putea fi cel mai bine descrisă ca o focusare cu ajutorul gândului și rugăciunii pentru a aduce vindecarea și transformarea prin intermediul iubirii necondiționate.

Desfășurarea terapiei

Fiecare practicant are propriul său mod de lucru dar în general programarea începe cu o cerere din partea practicantului pentru a se conecta la energia dumneavoastră, apoi vi se va cere să spuneți care este problema asupra căreia vreți să lucrați.

O programare clasică include o scanare intuitivă, lucru de credință și partea de vindecare. În timpul ședinței nimic nu trebuie schimbat fără acordul dumneavoastră de aceea practicantul trebuie să vă ceară consimțământul verbal pentru fiecare schimbare de convingere sau vindecare pe care o face.

Cui se adresează?

Se adresează oricărei persoane, indiferent de vârstă, sex, rasă, credință sau religie. Totuși, pentru ca acest tip de terapie să aibă efect este necesară credința în Dumnezeu sau Forța Creatoare, pentru a accesa fiecare ramură a copacului ThetaHealing®.

Referințe

Pagina thetahealing.com

Pagina thetahealing.ro